DiamantClub представляє нового партнера – ресторан Bassano

В одному з живописних місць Києва – навпроти Костьолу Св. Миколая, побудованого архітектором Городецьким, розташувався ресторан середземноморської кухні Bassano.

 

Bassano має майже п’ятнадцятирічну історію, і відомий, перш за все, особливим підходом до питань смаку та своєю унікальною винною картою. Селекцією вина тут займається віце-чемпіон конкурсу «Кращий сомельє 2014 року» Руслан Бараннік. Щороку він особисто відвідує виставку Vinitaly у Вероні та відбирає для клієнтів Bassano унікальне вино, яке не представлено більше ніде в Україні. У меню ресторану – класичні та нетрадиційні страви італійської та середземноморської кухні. У теплі сезони з тераси ресторану відкривається фантастичний вид, який у поєднанні з вишуканою їжею створює атмосферу вечері десь у Європі.

 

Для учасників DiamantClub ресторан Bassano приготував ексклюзивні смачні компліменти.

Інші новини